STRAND ALKMAAR

 Kom naar El Chiringuito en ontdek zelf waarom het de perfecte bestemming is voor een dag vol speelplezier en ontspanning in Alkmaar. Vergeet niet je zwemkleding en zonnebrandcrème mee te nemen!

 Op zoek naar een leuke speeltuin in Alkmaar? Kom naar El Chiringuito, waar je niet alleen kunt genieten van een speeltuin, maar zelfs van een strand! Gelegen aan het prachtige Geestmerambacht biedt El Chiringuito een unieke speel- en ontspanningservaring voor kinderen en volwassenen.

 Op onze speciale Speeltuin Alkmaar pagina vind je alle informatie over onze faciliteiten en activiteiten. Of je nu wilt klimmen en klauteren in onze avontuurlijke speeltoestellen, zandkastelen wilt bouwen op ons strand of gewoon wilt genieten van een ijsje op ons terras, er is voor elk wat wils!

BBQ Alkmaar

 Naast de speeltuin en het strand biedt El Chiringuito ook verschillende activiteiten voor het hele gezin. Neem bijvoorbeeld deel aan een spannende supsessie op het Geestmerambacht. Geniet van het rustige water terwijl je op een paddleboard staat en peddelt. Dit is een geweldige manier om samen plezier te hebben en te genieten van de prachtige omgeving.

 Als je even wilt ontspannen, kun je terecht op ons ruime terras met prachtig uitzicht op het meer. Bestel een verfrissend drankje en laat de kinderen spelen in de speeltuin terwijl je geniet van de zon. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geweldige dag in de speeltuin en op het strand.

Jeope

Tech News Editorials

Post a Comment

Previous Post Next Post